Ga naar de inhoud

Mindgrow Coaching & Training

Recensies

"Meteen bij de eerste persoon die mij erg dierbaar is, begon ik te huilen. De sessie heeft me erg goed gedaan, ik vond het een hele fijne ervaring"
Ik heb de familieopstelling bij Eva mogen ervaren. Ik had er al meerdere dingen over gehoord en was erg nieuwsgierig wat het voor mij zou kunnen doen. Ik ging er heel open in en kreeg al de opmerking van iemand of ik zakdoekjes had meegenomen, waarop ik reageerde met: 'Nee joh, niet nodig'. Nou, ik heb het geweten! Meteen bij de eerste persoon die mij erg dierbaar is begon ik te huilen, zodra ik er iets over mocht vertellen. De sessie heeft me erg goed gedaan, ik vond het een hele fijne ervaring!

Pascalle M.

Familieopstelling

"Veel persoonlijke aandacht, ruimte voor vragen en verbinding"
Wat een ongelooflijke, leerzame en inspirerende dag! Met veel persoonlijke aandacht, ruimte voor vragen en verbinding. En niet onbelangrijk een overheerlijke met liefde verzorgde lunch. Ik ben vandaag in de watten gelegd op een toplocatie...en dan houd ik me nog in. Eva Walgemoet, super bedankt voor je mooie energie en enthousiasme!

‎Joyce B.‎

GroepsHart

Er is zo'n last van mijn schouders gevallen door alleen al het gesprek met jou. Nog nooit zo open en vrij over mijn pijn kunnen praten"
Ik heb heel veel stof tot nadenken en ben zo blij dat ik bij je ben geweest! Er is zo'n last van mijn schouders gevallen door alleen al het gesprek met jou. Nog nooit zo open en vrij over mijn pijn kunnen praten. Het besef dat ik eigenlijk altijd over mijn grenzen heen ga en mezelf vaak verantwoordelijk voel voor veel dingen waar ik niks aan kan doen, dat komt goed binnen bij mij. De tranen hebben rijkelijk gevloeid. Ik ga hiermee aan de slag en ik heb echt het gevoel dat ik hiermee verder ga komen. Nogmaals heel erg bedankt!

‎Mariëlle W.‎

Familieopstelling

"De familieopstelling bij haar kan ik echt iedereen aanraden"
Eva is een lieve, warme vrouw bij wie je je makkelijk open stelt. De familieopstelling bij haar kan ik echt iedereen aanraden. Door de poppetjes (familieleden) te plaatsen komen er vanzelf allerlei herinneringen boven en dat proces gaat nog door wanneer je allang weer thuis bent.

Petra B.

Familieopstelling

"Vanaf het moment dat ik De Wendy Winter Special had gelezen waarin Susan Smit schrijft over de familieopstelling met Eva werd ik naar haar toegetrokken"
Wat een mooie, lieve vrouw! Ik had er al zoveel over gelezen, 'familieopstellingen', podcasts beluisterd. En vanaf het moment dat ik de Wendy Winter Special had gelezen waarin schrijfster Susan Smit schrijft over de familieopstelling die Eva met haar deed, werd ik naar haar toe getrokken. Ik ben Eva gaan volgen op Instagram. Enig moment in contact gekomen en zo geduldig als ze was zei ze: 'Mocht je zover zijn, dan weet je me te vinden'. Ik dacht...'Waar wacht ik nog op?' De ruimte, de warmte, het vertrouwen. Ik ging voor inzichten en die heb ik! Dank je wel vriendin voor de Wendy Winter Special, dank je wel Eva voor de dag en het lieve advies om nog even op de Veluwe te wandelen en dank je wel voor de contacten na de sessie.

Carolien van G.

Familieopstelling

mindgrow-favicon

Laat je recensie achter

Alleen je voornaam, de eerste letter van je achternaam en je recensie worden getoond.

Podcast

The Real ME

mindgrow-favicon