Ga naar de inhoud

Mindgrow Coaching & Training

Het ontstaan

Met Mindgrow Coaching & Training geef ik sinds oktober 2019 verschillende trainingen/workshops en coaching, zowel voor gehele teams als individuen. Deze zijn met name gericht op systemisch werken en familieopstellingen. 

Het geeft me enorm veel energie om te zien hoe jullie verder groeien en ontwikkelen, zowel persoonlijk als op de werkvloer. 

Doordat ik nog dagelijks op de werkvloer binnen onderwijs- en vitaliteitsland sta, volg ik de nieuwste ontwikkelingen en wetenschappelijke inzichten en pas hier mijn training en coaching op aan.

Ben jij zelf of met je groep/team op zoek naar verdere groei en ontwikkeling, wil je praktische inzichten krijgen in jouw eigen familiesysteem om zo oude en soms onbewuste patronen te kunnen doorebreken, meer leren over mindset en dit in kunnen zetten binnen je persoonlijke setting op de werkvloer? Wil je binnen een groepssetting de groepsdynamiek verstevigen, positiever krijgen en samen verder kunnen bouwen? Wil jij zelf met meer energie in het leven staan en weten welke tools je nodig hebt om energieker te kunnen leven?

Wil jij jouw kind en/of leerling meer leren om vanuit een ‘growth'(groei) mindset te kunnen denken en zo (faal)angst en stagnerende ontwikkeling achter zich te kunnen laten?

Over Eva Walgemoet

Na de middelbare school ben ik gestart op de HEAO, in het bedrijfsleven terecht gekomen, maar uiteindelijk op de plek gekomen waar mijn hart ligt, het coachen van kinderen en volwassenen. Ik heb 14 jaar in het speciaal onderwijs voor de klas gestaan en gewerkt met kinderen met verschillende diagnoses (zoals bijvoorbeeld ADHD, Autistisch spectrum stoornissen, HSP, met name gericht op moeilijk verstaanbaar gedrag). Dit variërend van de kleuterklas tot aan de examenklassen van het VMBO. Het mooist vind ik om ‘het gedrag achter het gedrag’ te vinden. Het gedrag wat voor anderen ‘moeilijk verstaanbaar’ is, vind ik juist enorm interessant, zowel bij kinderen als volwassenen. Wat maakt dat iemand bepaald gedrag laat zien en hoe kunnen we handvatten geven om jezelf te kunnen en durven laten zien? 

En verder...

Ik wilde uiteindelijk nog meer met het pedagogische stuk en de groepsdynamiek aan de slag kunnen en ben gaan werken als onderwijscoach (gedragsspecialist) aan de slag ben gegaan (en nog steeds met veel plezier doe). Om leerkrachten, intern begeleiders, directie en gehele teams mee te nemen in de reis rondom gedrag vind ik fantastisch. Soms met kleine handvatten al grote resultaten. Anders kijken, begrijpen en erkennen hierin zeer belangrijk.

Vanuit deze setting wilde ik nog meer dan alleen dat, nog meer grip kunnen krijgen op de groepsdynamieken, niet alleen binnen het onderwijs, maar ook binnen andere organisaties en teams.

Vandaar dat ik ben gestart met Mindgrow Coaching & Training. Het stuk Mindset vind ik zo interessant en daar zie ik zulke mooie resultaten in, dat ik deze uitvergroot heb en hierin trainingsdagen aanbied. Hoe mooi om teams te zien groeien, eerst vanuit zichzelf (waar sta ik), en daarna gericht op de werkvloer (en daarnaast ook in je privé setting). Ik ben me daarnaast meer gaan richten en verdiepen op systemisch werken, zowel gericht op familieopstellingen als groepsopstellingen.

Rondom de groepsdynamiek bestaan er mooie methodes, maar vaak miste ik net de diepgang hierin en de goede manieren van feedback geven op de nieuw ontstane situatie. Hierdoor ben ik op zoek gegaan naar die diepgang en heb: GroepsHart –Systemisch werken & Mindset- ontwikkelt. Hiermee kan ik zelf, maar ook jullie meenemen in hoe makkelijk het kan zijn om interne processen, extern te krijgen en hierop goed te kunnen reageren. De groepsdynamiek verbetert direct en je kunt de GroepsHart set daarna verder inzetten om verder te groeien met de groep en de positieve vibe erin te houden.

Naast de groepsdynamiek is het familiesysteem waar je uit komt ook enorm van invloed in wie jij bent! Middels een familieopstelling met behulp van houten poppetjes geef ik je veel duidelijkheid in waar (soms onbewuste) patronen vandaan komen en nog belangrijker, wat je hiermee kan doen om deze cirkel van doorgeven aan elkaar kan doorbreken. Weer jouw eigen leven gaan leiden op jouw manier is een belangrijke missie van mij!

Ontdek jouw ‘Real ME’! Vol energie, genietend van het leven en niet meer zo druk makend om wat de wereld om je heen allemaal vindt en voelt. Dit kan jij! Ik wil dolgraag met jou dit proces (lees: traject) in!

Wil je meer informatie over de verschillende trainingen en/of coaching? 

Recensies

Lees hier de ervaringen van klanten

Podcast

The Real ME

mindgrow-favicon