Ga naar de inhoud

Mindgrow Coaching & Training

The Real ME

Jaar, halfjaar & maandtraject

Een lifechanging traject voor jou en jouw business van een jaar, halfjaar of maand. 

Ben jij toe aan een next level leven, zowel privé als met jouw business? Wil jij persoonlijk groeien, waardoor automatisch de rest ook zal groeien? Lees dan vooral verder!

Gedurende dit traject begeleid ik jou 1:1 in jouw persoonlijke groeiproces.

Je gaat innerlijke blokkades doorbreken, jouw familiesysteem uitdiepen en negatieve patronen herkennen en doorbreken. Je gaat je letterlijk en figuurlijk lichter voelen, trauma’s doorleven en achter je laten om in alle energie te kunnen leven en geven.

Vanuit deze systemische blik gaan we daarna jouw leven vormgeven op basis van jouw verlangens. Heb jij een eigen onderneming, dan gaan we jouw visie, missie en droomleven helder maken en vormgeven.

Uit ervaring van eerdere klanten die ik begeleid heb weet ik dat je de investering hiervoor binnen korte tijd (meestal al tijdens het traject) dubbel en dwars terugverdient, aangezien jouw doelen en focus helder zijn geworden. Waar richt jij je op, nadat jij jouw persoonlijke groeiproces hebt doorleeft? Ik leg je hieronder de beide trajecten uit. Wees je ervan bewust dat je met het jaartraject uiteraard meer uit jezelf zult halen dan met de kortere trajecten. 

Trajecten

In deze trajecten gaan we kijken wat jij nodig hebt om je weer sterker te voelen, je eigen ‘ik’ (weer) te vinden en jouw eigen leven te kunnen gaan leiden. Het doorbreken van bepaalde gedachten en patronen zijn hierin leidend. 

THE REAL ME MAANDTRAJECT

Ben jij van het snellere werk en wil je flink aan de slag in een korte tijd? Dan is het maandtraject iets voor jou! Merk je aan het einde van dit traject dat je toch door zou willen gaan of verder zou willen verdiepen, dan kan je je maandtraject ook verlengen tegen een gunstige prijs.

Inhoud van het traject: 

 • Live 1: 1 Familieopstelling sessie
 • Live 1:1 Flow & Heal
 • 2x een 1:1 sessie (live of online)
 • Online training: Familiepijn!
 • Als extra: Online training ‘Mindgrow Flow & Go!’
 • Support via Whatsapp


Plan direct een intakegesprek in (telefonisch of via beeldbellen) om te kijken of wij met elkaar gaan werken.

Prijs maandtraject:

€ 1.500,-

Per maand verlengen: € 1.250,-

Plan direct jouw gratis intakegesprek! Betaling in termijnen mogelijk. Prijs is excl. BTW.

THE REAL ME HALFJAAR TRAJECT

Wil jij een mooie en lifechanging verandering maken in jouw leven en vind je een jaartraject te lang (en wellicht te duur)? Dan is het 6 maanden traject iets voor jou!

Inhoud van het traject:​

 • Live 1: 1 Familieopstelling sessie
 • Live 1:1 Flow & Heal
 • Elke maand een 1:1 sessie (live of online)
 • Online training ‘Mindgrow Flow & Go!’
 • One Day Retreat ME met Sacred Cacao Ceremonie (zie pagina events voor meer informatie)
 • ‘The Real ME’ intuïtieve uitgebreide fotoshoot bij Aminda fotografie, inclusief professionele visagie, 25 bewerkte foto’s en luxe bewaardoos
 • Als extra: de online training: Familiepijn!
 • Support via Whatsapp

Plan direct een intakegesprek in (telefonisch of via beeldbellen) om te kijken of wij met elkaar gaan werken.

De investering voor dit kortere en ook lifechanging traject vertel ik je graag tijdens een gratis intakegesprek. Plan direct jouw afspraak! Betaling per maand mogelijk.

THE REAL ME INTENSIVE JAAR TRAJECT

Inhoud van dit lifechanging jaartraject:

 • 1:1 Familieopstelling sessie
 • 1:1 Flow & Heal
 • Elke maand een 1:1 sessie (live of online)
 • Online training ‘Mindgrow Flow & Go!’
 • One Day Retreat ME met Sacred Cacao Ceremonie (zie pagina events voor meer informatie)
 • ‘The Real ME’ intuïtieve uitgebreide fotoshoot bij Aminda fotografie, inclusief professionele visagie, 25 bewerkte foto’s en luxe bewaardoos
 • Als extra: de online training: Familiepijn!
 • Support via Whatsapp

Plan direct een intakegesprek (telefonisch of via beeldbellen) in om te kijken of wij met elkaar gaan werken. 

De investering in jezelf voor dit uitgebreide en lifechanging traject vertel ik je graag tijdens een gratis intakegesprek. Plan direct jouw afspraak!
Betaling per maand mogelijk.

Ondernemer

Ben jij een ondernemer of leidinggevende persoon? Laten we samen ontdekken hoe we jouw persoonlijke leiderschapsvaardigheden kunnen versterken en optimaliseren, waardoor niet alleen jij als individu groeit, maar ook jouw onderneming profiteert van deze groei. In dit traject neem ik je mee op een reis naar een verbeterde versie van jezelf (als leidinggevende), wat uiteindelijk zal resulteren in een positieve impact op jouw onderneming. 

Trademski

Optioneel toe te voegen aan The Real ME trajecten: Trademski

De inhoud van deze ongeveer anderhalf tot 2 uur durende behandeling is: TRAuma release (loslaten), ADEMwerk (breathwork & ReiKI (de S is van Speciaal). Een nieuwe, speciaal voor jou vormgegeven behandeling om in ongeveer anderhalf tot 2 uur het beste van het beste te krijgen om te kunnen helen, loslaten en met nieuwe verkregen energie weer de deur uit te lopen. Deze behandeling is ook los te boeken.

The Real ME aanvragen

Over Eva Walgemoet

Na de middelbare school ben ik gestart op de HEAO, in het bedrijfsleven terecht gekomen, maar uiteindelijk op de plek gekomen waar mijn hart ligt, het coachen van kinderen en volwassenen. Ik heb 14 jaar in het speciaal onderwijs voor de klas gestaan en gewerkt met kinderen met verschillende diagnoses (zoals bijvoorbeeld ADHD, Autistisch spectrum stoornissen, HSP, met name gericht op moeilijk verstaanbaar gedrag). Dit variërend van de kleuterklas tot aan de examenklassen van het VMBO. Het mooist vind ik om ‘het gedrag achter het gedrag’ te vinden. Het gedrag wat voor anderen ‘moeilijk verstaanbaar’ is, vind ik juist enorm interessant, zowel bij kinderen als volwassenen. Wat maakt dat iemand bepaald gedrag laat zien en hoe kunnen we handvatten geven om jezelf te kunnen en durven laten zien? 

Podcast

The Real ME

mindgrow-favicon