Ga naar de inhoud

Mindgrow Coaching & Training

Teamtraining

Systemisch inzicht krijgen is enorm helpend! 

Je kent het misschien wel… een team of organisatie waar je werkt, waar je onderling strijd voelt. Communicatie die niet lekker loopt, een leidinggevende die zijn/haar rol niet pakt. Die ene collega die de anderen ‘overruled’. Anderen sneeuwen onder. Zo’n werkplek die om het jaar door een ander persoon wordt ingevuld. 

Allemaal te maken met het systeem binnen jullie organisatie/team! Niet goed afscheid nemen van een collega (bijvoorbeeld door met een conflict uit elkaar te zijn gegaan) kan zorgen dat die werkplek ‘besmet’ is. Geen ander persoon, met welke kwaliteiten dan ook, zal op die plek krachtig en energiek kunnen zijn. 

Systemisch inzicht krijgen is enorm helpend! En niet alleen het MT, maar het gehele team hierin meenemen.
Dat is wat maakt dat de teamtraining: Het systeem, gedrag & de groep zo ontzettend helpend (en helend!) is voor het geheel.

Teamtrainingen

Teamtraining

In deze (eendaagse) teamtraining gaan jullie onder mijn begeleiding een basis familieopstelling voor jezelf doen (met kleine materialen). Hier leer je enorm veel over jezelf en jouw systeem. Daarna doe je een teamopstelling met materialen en bespreek je deze in een voor jou veilige setting. Vanuit daar gaan we terugkoppelen en kijken wie er wat wilt delen. Wat is er voor nodig om dichterbij elkaar te komen?

Ik neem jullie daarna ook nog mee in de wereld van mindset. Hoe kan je deze van jezelf en die van anderen op een positieve manier beïnvloeden?

We pakken ook een stuk vitaliteit erbij, de driehoek van beweging, voeding en ontspanning en richten ons met name op de ontspanning.

En een verrassende energieke afsluiter, waardoor iedereen met een grote glimlach weer richting huis vertrekt.

In podcast aflevering 22 & 36 vertel ik hier ook meer over.
Is dit echt een training voor jouw team of organisatie?

Teamtraining aanvragen

Over Eva Walgemoet

Na de middelbare school ben ik gestart op de HEAO, in het bedrijfsleven terecht gekomen, maar uiteindelijk op de plek gekomen waar mijn hart ligt, het coachen van kinderen en volwassenen. Ik heb 14 jaar in het speciaal onderwijs voor de klas gestaan en gewerkt met kinderen met verschillende diagnoses (zoals bijvoorbeeld ADHD, Autistisch spectrum stoornissen, HSP, met name gericht op moeilijk verstaanbaar gedrag). Dit variërend van de kleuterklas tot aan de examenklassen van het VMBO. Het mooist vind ik om ‘het gedrag achter het gedrag’ te vinden. Het gedrag wat voor anderen ‘moeilijk verstaanbaar’ is, vind ik juist enorm interessant, zowel bij kinderen als volwassenen. Wat maakt dat iemand bepaald gedrag laat zien en hoe kunnen we handvatten geven om jezelf te kunnen en durven laten zien? 

Podcast

The Real ME

mindgrow-favicon