Ga naar de inhoud

Mindgrow Coaching & Training

Events

Op reis naar jezelf.

Aankomende evenementen

One Day Retreat ME

In deze One Day Retreat neem ik je mee op reis naar jezelf. Je krijgt het liefdevolle plantmedicijn cacao te drinken. Dit plantmedicijn nodigt jou uit om contact te maken met je hart en intuïtie, ontgift je lichaam, geeft je immuunsysteem een boost en heeft een helende werking. Het brengt je gedachten tot rust en brengt je weer bij jezelf.

Deze reis neemt ons mee terug naar onszelf. Deze dag bestaat uit het doen van geleide meditaties om dichter bij jezelf te komen, te ontspannen en los te laten. Ook Yoga Nidra laat ons nog verder ontspannen en op een ander level. We gaan op zoek naar jouw innerlijke god(in), we gaan je innerlijke kind helen en ademwerk doen. Daarnaast krijg je tussendoor Reiki.

​Loslaten, zelfliefde, ontspanning en verbinding zijn thema’s op deze dag. De cacao die ik gebruik om te drinken komt rechtstreeks van de boer uit Guatemala, biologisch geteeld. Het wordt traditioneel bereid vanuit de Maya’s. De cacao is minimaal verwerkt, waardoor alle gezonde en actieve voedingsstoffen bewaard blijven.

​We zullen meerdere meditaties doen en oefeningen die gericht zijn op innerlijke kindheling. Een dag om volledig te kunnen ontspannen en met een grote glimlach weer naar buiten te lopen.

Wanneer je een The Real ME halfjaar of jaartraject afsluit zit de One Day Retreat ME er standaard bij.

​Uiteraard word je deze dag goed verzorgd en krijg je daarnaast een heerlijk verzorgde lunch.

Ontspanning, helen, genieten!

Deze dag is van 10:00-16:30 uur, volledig gericht op jou!

Interesse om deze One Day Retreat ME te ervaren? Meld je dan nu aan! Vol =vol!

Deze ervaring heeft een investering van 119 euro (excl. btw).

Retreat ME Sacred Cacao Ceremonie

In deze Sacred Cacao Ceremonie neem ik je mee op reis naar jezelf. Je krijgt het liefdevolle plantmedicijn cacao te drinken. Dit plantmedicijn nodigt jou uit om contact te maken met je hart en intuïtie, ontgift je lichaam, geeft je immuunsysteem een boost en heeft een helende werking. Het brengt je gedachten tot rust en brengt je weer bij jezelf.

​Deze reis neemt ons mee terug naar onszelf. De avond bestaat uit het doen van geleide meditaties om dichter bij jezelf te komen, te ontspannen en los te laten. Ook Yoga Nidra laat ons nog verder ontspannen en op een ander level. We eindigen deze liefdevolle avond met Ecstatic Dance, een vorm van loslaten door te dansen en bewegen hoe jij dat wilt na de totale ontspanning, zonder druk en schaamte van buitenaf.

Loslaten, zelfliefde, ontspanning en verbinding zijn thema’s op deze avond. De cacao die ik gebruik om te drinken komt rechtstreeks van de boer uit Guatemala, biologisch geteeld. Het wordt traditioneel bereid vanuit de Maya’s. De cacao is minimaal verwerkt, waardoor alle gezonde en actieve voedingsstoffen bewaard blijven.

Interesse om een Retreat ME Cacao Ceremonie te ervaren? Neem dan contact op!

Deze ervaring heeft een investering van 75 euro (excl. btw).

1:1 sacred cacao ceremonie inclusief Reiki

Een sessie waarbij jij geheel onder mijn begeleiding een cacao ceremonie en een volledige Reiki behandeling.

Deze sessie duurt ongeveer 2 1/2 uur en kost €150,- (excl. btw).

Cacao ceremonie in een groepje inclusief Reiki

Wellicht heb jij meerdere mensen om je heen die een sacred cacao ceremonie zouden willen doen en/of heb ik meerdere mensen die graag in een groepje deze bijzondere ceremonie willen ervaren. Ook hier zal ik tijdens de ceremonie alle deelnemers met Reiki behandelen.

Deze avond zal ongeveer 3 uur duren en kost €75,- p.p. (excl. btw).

Kom vooral met een voorstel als je al meerdere mensen hebt met wie jij deze ceremonie zou willen volgen.

Online Masterclass Familiepijn

Direct inzicht in jouw familiesysteem krijgen? Schrijf je in voor de Online Masterclass Familiepijn

In deze anderhalf uur durende online masterclass neem ik je mee in de basis van familieopstellingen en doe jij een kleine basis familieopstelling, vanuit jouw eigen veilige plek!

Je hebt enkel een stuk of 15-20 materialen nodig (maakt niet uit wat: poppetjes, dopjes, damstenen, etc.). Daarnaast zullen we een mooie helende innerlijk kind oefening doen, waar jij direct profijt van gaat hebben.

Mooie om mee te nemen: Plan jij na deze masterclass een 1:1 sessie of een The Real ME traject, dan ontvang je het bedrag van deze online masterclass als korting en is deze dus GRATIS geweest

De investering in jezelf voor de Online Masterclass Familiepijn is slechts €39,- (excl. btw) (inclusief dus een eigen familieopstelling tijdens de masterclass!).

1:1 Reiki behandeling

Wil jij energie blokkades loslaten, heerlijk ontspannen en met positieve frisse energie weer de deur uit wandelen? Dan is een Reiki behandeling iets voor jou! Een 60 minuten behandeling kost €75,- (excl. btw). Ook te boeken voor jouw kind! Voor alle leeftijden. De ervaring leert dat het kinderen laat ontspannen en positieve energie geeft. Ook voor baby’s! De duur van een behandeling is korter, hoe jonger, hoe korter, met hetzelfde resultaat als voor volwassenen

Event aanvragen

Over Eva Walgemoet

Na de middelbare school ben ik gestart op de HEAO, in het bedrijfsleven terecht gekomen, maar uiteindelijk op de plek gekomen waar mijn hart ligt, het coachen van kinderen en volwassenen. Ik heb 14 jaar in het speciaal onderwijs voor de klas gestaan en gewerkt met kinderen met verschillende diagnoses (zoals bijvoorbeeld ADHD, Autistisch spectrum stoornissen, HSP, met name gericht op moeilijk verstaanbaar gedrag). Dit variërend van de kleuterklas tot aan de examenklassen van het VMBO. Het mooist vind ik om ‘het gedrag achter het gedrag’ te vinden. Het gedrag wat voor anderen ‘moeilijk verstaanbaar’ is, vind ik juist enorm interessant, zowel bij kinderen als volwassenen. Wat maakt dat iemand bepaald gedrag laat zien en hoe kunnen we handvatten geven om jezelf te kunnen en durven laten zien? 

Podcast

The Real ME

mindgrow-favicon