Ga naar de inhoud

Mindgrow Coaching & Training

Meidenpijn

Systemische workshop om meidenvenijn te begrijpen en doorbreken. 

In deze workshop leer jij alle ins en outs, zonder teveel poespas eromheen, rondom meidenvenijn! Niet alleen voor de jonge meiden, ook voor de volwassen ‘meiden’.

Deze workshop is inzetbaar dus voor alle meisjes, meiden, jongvolwassenen en volwassenen!

De onderlinge dynamiek van meiden is bijzonder te noemen, heel anders dan bij jongens. In deze workshop van een ochtend leer jij met behulp van houten poppetjes hoe jij in de onderstroom kan komen, de diepte in, om samen met deze meiden (of vrouwen) bij de kern van de oorzaak kan komen.

Dit is geen standaard workshop, er worden geen moeders in betrokken, wel de achtergrond van dit bijzondere fenomeen wordt meegenomen. Je leert op een snelle en effectieve manier om de onderlinge dynamiek te begrijpen en doorbreken. En het mooiste is: dit doen ze eigenlijk helemaal zelf! 

Wil jij aansluiten bij deze workshop? Bekijk hier de eerstvolgende beschikbare data.

Wat zal deze investering jou en jouw groep/team/school/bedrijf ontzettend veel gaan opleveren!

Na deze workshop ontvang jij een certificaat.

Mindgrow-meidenpijn-meidenvenijn

Meidenpijn

We kennen het allemaal, al vanaf de basisschool zien we groepjes meiden samenkomen en ontstaan er strubbelingen onderling. Ook op de middelbare school en vervolgonderwijs zien we dit veelvuldig terug. En zelfs als we volwassen zijn, zien we op de werkvloer ook dit gedrag terug. 

In de GroepsHart training is er al aandacht voor dit stuk meidenvenijn, in deze workshop richten we ons enkel op dit stuk! Je leert de achtergrond van systemisch werken en met behulp van houten poppetjes ga je verschillende manieren leren hoe je dit stuk, samen met de meisjes/meiden/vrouwen kunt gaan bekijken, begrijpen en doorbreken. Je komt vrij snel bij de onderstroom, daar waar de kern ligt en het mooie is, dat door systemisch te werken, de oplossingen vanuit henzelf gaan komen. De mix van zien, luisteren en voelen is magisch vanuit het systemisch werken!

De allereerste workshop Meidenpijn zal zijn op:
Woensdag 19 juni a.s. van 08:30-12-30 uur in Dieren (VOL).

De volgende staat gepland op: Woensdag 11 september  van   13:00-17:00 uur in Dieren.

Deze workshop Meidenpijn is inclusief de volledige Meidenpijn set, koffie, thee en lekkers, en sluit je af met het Meidenpijn certificaat!

De investering in deze waardevolle workshop is 445 euro (exclusief btw).

Mindgrow-meidenpijn

Meidenpijn aanvragen

Over Eva Walgemoet

Na de middelbare school ben ik gestart op de HEAO, in het bedrijfsleven terecht gekomen, maar uiteindelijk op de plek gekomen waar mijn hart ligt, het coachen van kinderen en volwassenen. Ik heb 14 jaar in het speciaal onderwijs voor de klas gestaan en gewerkt met kinderen met verschillende diagnoses (zoals bijvoorbeeld ADHD, Autistisch spectrum stoornissen, HSP, met name gericht op moeilijk verstaanbaar gedrag). Dit variërend van de kleuterklas tot aan de examenklassen van het VMBO. Het mooist vind ik om ‘het gedrag achter het gedrag’ te vinden. Het gedrag wat voor anderen ‘moeilijk verstaanbaar’ is, vind ik juist enorm interessant, zowel bij kinderen als volwassenen. Wat maakt dat iemand bepaald gedrag laat zien en hoe kunnen we handvatten geven om jezelf te kunnen en durven laten zien? 

Podcast

The Real ME

mindgrow-favicon