Ga naar de inhoud

Mindgrow Coaching & Training

Familie opstelling

Unieke 1 op 1 familieopstelling sessie met houten poppetjes.

Heb jij het gevoel dat je ‘vast’ zit en niet verder komt? Merk je dat je gedragingen hebt waarvan je altijd zei dat je deze juist niet zou overnemen van je ouders? Sta je op een kruispunt waarbij je niet weet welke richting op te gaan? Voel je dat er iets moet gaan gebeuren, maar weet je niet waar te beginnen? Last van burn-out klachten, stresservaring en/of meer? Merk je dat je onzeker bent en dat gevoel de overhand neemt? Merk je dat bepaalde patronen zich blijven herhalen en krijg je hier geen grip op?

Dan is een familieopstelling echt iets voor jou! 

Anders dan anderen ga ik met jou naar het totaalplaatje kijken en niet enkel naar 1 hulpvraag. We gaan vanuit mijn metafoor ‘De Familiekeien’ jouw familiesysteem m.b.v. houten poppetjes neerzetten vanuit je voorouders tot aan de onderste laag van (klein)kinderen. 

De interne processen worden vrij snel extern zichtbaar. Het is verbazingwekkend hoe snel er inzicht komt in hoe bepaalde gedragingen tot stand komen en tot nu toe in stand gehouden worden. Ik neem je mee in het proces van erkenning, acceptatie en loslaten. Loslaten is vaak ’the key’. 

Familieopstelling

Tijdens een familieopstelling sessie maak ik uitgebreid de tijd voor je en kost je dit ongeveer een dagdeel (ongeveer 3 uur).

De kosten voor deze sessie zijn 299 euro (excl. btw). Betaling in termijnen is mogelijk, vraag hier vrijblijvend naar. Deze sessie kan je direct inplannen, zonder een intakegesprek. 

Korte versie

Bij deze korte versie, bekijken we de belangrijkste basis van jouw systeem, met name de 2 generaties van De Familiekeien boven jou (ouders en grootouders) en de generaties onder jou: (klein)kinderen. Ook in deze sessie krijg je mooie inzichten over waar trauma’s en patronen doorgegeven worden en hoe deze te doorbreken.

Deze sessie duurt anderhalf uur en kost €150,- (excl. btw).

Relatiepiek

Wil jij een sessie doen waar je partner ook bij aanwezig is en er ook gekeken wordt naar patronen die doorwerken binnen jullie relatie?

Dan is Relatiepiek iets voor jullie! Je bent als partners aanwezig bij elkaars familieopstelling sessie en we plannen een uur langer in (4 uur totaal) om ook de link te leggen naar jullie relatie.

De kosten voor beide sessies samen zijn 799 euro (excl. btw).

The Real ME

Lees vooral de pagina van ‘The Real ME’ als jij deel wilt nemen aan het 1:1 jaar, halfjaar of maandtraject! 

Plan dan direct een intakegesprek om te kijken of wij met elkaar gaan werken. Ik vertel je graag tijdens deze call wat de investering is voor dit lifechanging traject. 

Meer over Familieopstellingen

Wil jij alvast meer lezen over familieopstellingen? 

Ik schrijf elke maand als ‘Expert Familieopstellingen’ een blog over dit onderwerp voor de website van Wendyonline.nl.

Daarnaast heb ik een eigen podcast op Spotify: The Real ME door Eva Walgemoet. Volg deze podcast en zet het wekkertje, zodat je geen afleveringen mist! 

Familieopstelling aanvragen

Over Eva Walgemoet

Na de middelbare school ben ik gestart op de HEAO, in het bedrijfsleven terecht gekomen, maar uiteindelijk op de plek gekomen waar mijn hart ligt, het coachen van kinderen en volwassenen. Ik heb 14 jaar in het speciaal onderwijs voor de klas gestaan en gewerkt met kinderen met verschillende diagnoses (zoals bijvoorbeeld ADHD, Autistisch spectrum stoornissen, HSP, met name gericht op moeilijk verstaanbaar gedrag). Dit variërend van de kleuterklas tot aan de examenklassen van het VMBO. Het mooist vind ik om ‘het gedrag achter het gedrag’ te vinden. Het gedrag wat voor anderen ‘moeilijk verstaanbaar’ is, vind ik juist enorm interessant, zowel bij kinderen als volwassenen. Wat maakt dat iemand bepaald gedrag laat zien en hoe kunnen we handvatten geven om jezelf te kunnen en durven laten zien? 

Podcast

The Real ME

mindgrow-favicon