Ga naar de inhoud

Mindgrow Coaching & Training

Trademski

Trauma release, ademwerk en reiki.

Als alles ook samenvalt in een behandeling in 1! Zo trots jullie te kunnen vermelden dat de Trademski behandeling vanaf nu te boeken is!! 

De inhoud van deze ongeveer anderhalf tot 2 uur durende behandeling is: TRAuma release (loslaten), ADEMwerk (breathwork & ReiKI (de S is van Speciaal). Een nieuwe, speciaal voor jou vormgegeven behandeling om in ongeveer anderhalf tot 2 uur het beste van het beste te krijgen om te kunnen helen, loslaten en met nieuwe verkregen energie weer de deur uit te lopen. 

Trademski Mindgrow kristallen

Trademski

Door middel van ademwerk en lichaamswerk, kan je lichamelijk ongemak, negatieve gevoelens en meer letterlijk loslaten. Tussendoor en afsluitend zal ik Reiki inzetten om weer met nieuwe positieve en warme energie op te laden. Deze behandeling wordt liggend gedaan en is in een prettige, confortabele ruimte waar jij je snel op je gemak zult voelen.

In veiligheid, warmte en openheid ontvang ik je graag in mijn praktijkruimte.

De kosten voor deze bijzondere helende & energetic behandeling zijn €185,- (excl. btw).

Trademski Mindgrow ruimte

Trademski aanvragen

Over Eva Walgemoet

Na de middelbare school ben ik gestart op de HEAO, in het bedrijfsleven terecht gekomen, maar uiteindelijk op de plek gekomen waar mijn hart ligt, het coachen van kinderen en volwassenen. Ik heb 14 jaar in het speciaal onderwijs voor de klas gestaan en gewerkt met kinderen met verschillende diagnoses (zoals bijvoorbeeld ADHD, Autistisch spectrum stoornissen, HSP, met name gericht op moeilijk verstaanbaar gedrag). Dit variërend van de kleuterklas tot aan de examenklassen van het VMBO. Het mooist vind ik om ‘het gedrag achter het gedrag’ te vinden. Het gedrag wat voor anderen ‘moeilijk verstaanbaar’ is, vind ik juist enorm interessant, zowel bij kinderen als volwassenen. Wat maakt dat iemand bepaald gedrag laat zien en hoe kunnen we handvatten geven om jezelf te kunnen en durven laten zien? 

Podcast

The Real ME

mindgrow-favicon