Ga naar de inhoud

Blog: Mindgrow Coaching & Training

Nieuwe workshop: Meidenpijn!

Ik heb een nieuwe systemische workshop ontwikkeld om het lastige fenomeen ‘meidenvenijn’ meer te begrijpen en te kunnen doorbreken: Meidenpijn!

We kennen het allemaal, al vanaf de basisschool zien we groepjes meiden samenkomen en ontstaan er strubbelingen onderling. Ook op de middelbare school en vervolgonderwijs zien we dit veelvuldig terug. En zelfs als we volwassen zijn, zien we op de werkvloer ook dit gedrag terug.

In de GroepsHart training is er al aandacht voor dit stuk meidenvenijn, in deze workshop richten we ons enkel op dit stuk! Je leert de achtergrond van systemisch werken en met behulp van houten poppetjes ga je verschillende manieren leren hoe je dit stuk, samen met de meisjes/meiden/vrouwen kunt gaan bekijken, begrijpen en doorbreken. Je komt vrij snel bij de onderstroom, daar waar de kern ligt en het mooie is, dat door systemisch te werken, de oplossingen vanuit henzelf gaan komen. De mix van zien, luisteren en voelen is magisch vanuit het systemisch werken!

De allereerste workshop Meidenpijn zal zijn op:
Woensdag 19 juni a.s. van 08:30-12-30 uur in Dieren (VOL)
De volgende zal zijn op woensdag 11 september van 13:00-17:00 uur in Dieren.

De investering voor deze Workshop Meidenpijn is € 445,- (excl. btw).

Deze workshop Meidenpijn is inclusief de volledige Meidenpijn set, koffie, thee en lekkers, en sluit je af met het Meidenpijn certificaat!

Wil jij er bij zijn op woensdag 11 september a.s.? Meld je dan nu aan via het contactformulier van de website.

Zie ik jou op woensdag 11 september en zorgen wij samen dat de wereld weer een stukje mooier en lichter wordt?

meidenpijn

Over Eva Walgemoet

Na de middelbare school ben ik gestart op de HEAO, in het bedrijfsleven terecht gekomen, maar uiteindelijk op de plek gekomen waar mijn hart ligt, het coachen van kinderen en volwassenen. Ik heb 14 jaar in het speciaal onderwijs voor de klas gestaan en gewerkt met kinderen met verschillende diagnoses (zoals bijvoorbeeld ADHD, Autistisch spectrum stoornissen, HSP, met name gericht op moeilijk verstaanbaar gedrag). Dit variërend van de kleuterklas tot aan de examenklassen van het VMBO. Het mooist vind ik om ‘het gedrag achter het gedrag’ te vinden. Het gedrag wat voor anderen ‘moeilijk verstaanbaar’ is, vind ik juist enorm interessant, zowel bij kinderen als volwassenen. Wat maakt dat iemand bepaald gedrag laat zien en hoe kunnen we handvatten geven om jezelf te kunnen en durven laten zien? 

Podcast

The Real ME

mindgrow-favicon