Ga naar de inhoud

Blog: Mindgrow Coaching & Training

Nieuw bij Mindgrow

(Avond)sessies met verschillende mogelijkheden! Dit zijn:

Familieopstelling (korte versie)

Mijn standaard familieopstelling sessie is een uitgebreide sessie van ongeveer 3 uur, waarbij we jouw volledige familiesysteem gaan neerzetten en bekijken. Bij deze korte versie, bekijken we de belangrijkste basis van jouw systeem, met name de 2 generaties van De Familiekeien boven jou (ouders en grootouders) en de generaties onder jou: (klein)kinderen. Ook in deze sessie krijg je mooie inzichten over waar trauma’s en patronen doorgegeven worden en hoe deze te doorbreken. Deze sessie duurt anderhalf uur en kost €150,- exclusief BTW.

1:1 Sacred cacao ceremonie inclusief Reiki

Een sessie waarbij jij geheel onder mijn begeleiding een cacao ceremonie en een volledige Reiki behandeling. Deze sessie duurt ongeveer 2 1/2 uur en kost €150,- exclusief BTW.

Cacao ceremonie in een groepje inclusief Reiki

Wellicht heb jij meerdere mensen om je heen die een sacred cacao ceremonie zouden willen doen en/of heb ik meerdere mensen die graag in een groepje deze bijzondere ceremonie willen ervaren. Ook hier zal ik tijdens de ceremonie alle deelnemers met Reiki behandelen. Deze avond zal ongeveer 3 uur duren en kost €75,- p.p. exclusief BTW. Kom vooral met een voorstel als je al meerdere mensen hebt met wie jij deze ceremonie zou willen volgen.

1:1 Reiki behandeling

Wil jij energie blokkades loslaten, heerlijk ontspannen en met positieve frisse energie weer de deur uit wandelen? Dan is een Reiki behandeling iets voor jou! Een 60 minuten behandeling kost €75,- exclusief BTW.

Ook te boeken voor jouw kind! Voor alle leeftijden. De ervaring leert dat het kinderen laat ontspannen en positieve energie geeft. Ook voor baby’s! De duur van een behandeling is korter, hoe jonger, hoe korter, met hetzelfde resultaat als voor volwassenen

Uiteraard zijn alle andere sessies ook te boeken!
Interesse om een sessie en/of ceremonie te boeken voor jou of jouw kind? Stuur een DM en we plannen een afspraak!

Mindrow-reiki-kind

Over Eva Walgemoet

Na de middelbare school ben ik gestart op de HEAO, in het bedrijfsleven terecht gekomen, maar uiteindelijk op de plek gekomen waar mijn hart ligt, het coachen van kinderen en volwassenen. Ik heb 14 jaar in het speciaal onderwijs voor de klas gestaan en gewerkt met kinderen met verschillende diagnoses (zoals bijvoorbeeld ADHD, Autistisch spectrum stoornissen, HSP, met name gericht op moeilijk verstaanbaar gedrag). Dit variërend van de kleuterklas tot aan de examenklassen van het VMBO. Het mooist vind ik om ‘het gedrag achter het gedrag’ te vinden. Het gedrag wat voor anderen ‘moeilijk verstaanbaar’ is, vind ik juist enorm interessant, zowel bij kinderen als volwassenen. Wat maakt dat iemand bepaald gedrag laat zien en hoe kunnen we handvatten geven om jezelf te kunnen en durven laten zien? 

Podcast

The Real ME

mindgrow-favicon