Ga naar de inhoud
Home » One Day Retreat ME

Categorie: General One Day Retreat ME

  • door
One Day Retreat ME


8 maart 2024

In deze One Day Retreat neem ik je mee op reis naar jezelf. Je krijgt het liefdevolle plantmedicijn cacao te drinken. Dit plantmedicijn nodigt jou uit om contact te maken met je hart en intuïtie, ontgift je lichaam, geeft je immuunsysteem een boost en heeft een helende werking. Het brengt je gedachten tot rust en brengt je weer bij jezelf.

Deze reis neemt ons mee terug naar onszelf. Deze dag bestaat uit het doen van geleide meditaties om dichter bij jezelf te komen, te ontspannen en los te laten. Ook Yoga Nidra laat ons nog verder ontspannen en op een ander level. We gaan op zoek naar jouw innerlijke god(in), we gaan je innerlijke kind helen en ademwerk doen. Daarnaast krijg je tussendoor Reiki.

​Loslaten, zelfliefde, ontspanning en verbinding zijn thema’s op deze dag. De cacao die ik gebruik om te drinken komt rechtstreeks van de boer uit Guatemala, biologisch geteeld. Het wordt traditioneel bereid vanuit de Maya’s. De cacao is minimaal verwerkt, waardoor alle gezonde en actieve voedingsstoffen bewaard blijven.

​We zullen meerdere meditaties doen en oefeningen die gericht zijn op innerlijke kindheling. Een dag om volledig te kunnen ontspannen en met een grote glimlach weer naar buiten te lopen.

Wanneer je een The Real ME halfjaar of jaartraject afsluit zit de One Day Retreat ME er standaard bij.

​Uiteraard word je deze dag goed verzorgd en krijg je daarnaast een heerlijk verzorgde lunch.

Ontspanning, helen, genieten!

Deze dag is van 10:00-16:30 uur, volledig gericht op jou!

Interesse om deze One Day Retreat ME te ervaren? Meld je dan nu aan! Vol =vol!

Deze ervaring heeft een investering van 119 euro (excl. btw).

Volledige kalender bekijken