Ga naar de inhoud

Mindgrow Coaching & Training

Reiki behandeling

Energie blokkades loslaten

Wil jij energie blokkades loslaten, heerlijk ontspannen en met positieve frisse energie weer de deur uit wandelen? Dan is een Reiki behandeling iets voor jou! Een 60 minuten behandeling kost €75,- (excl. btw). 

Ook te boeken voor jouw kind! Voor alle leeftijden. De ervaring leert dat het kinderen laat ontspannen en positieve energie geeft. Ook voor baby’s! De duur van een behandeling is korter, hoe jonger, hoe korter, met hetzelfde resultaat als voor volwassenen

Reiki behandeling aanvragen

Over Eva Walgemoet

Na de middelbare school ben ik gestart op de HEAO, in het bedrijfsleven terecht gekomen, maar uiteindelijk op de plek gekomen waar mijn hart ligt, het coachen van kinderen en volwassenen. Ik heb 14 jaar in het speciaal onderwijs voor de klas gestaan en gewerkt met kinderen met verschillende diagnoses (zoals bijvoorbeeld ADHD, Autistisch spectrum stoornissen, HSP, met name gericht op moeilijk verstaanbaar gedrag). Dit variërend van de kleuterklas tot aan de examenklassen van het VMBO. Het mooist vind ik om ‘het gedrag achter het gedrag’ te vinden. Het gedrag wat voor anderen ‘moeilijk verstaanbaar’ is, vind ik juist enorm interessant, zowel bij kinderen als volwassenen. Wat maakt dat iemand bepaald gedrag laat zien en hoe kunnen we handvatten geven om jezelf te kunnen en durven laten zien? 

Podcast

The Real ME

mindgrow-favicon